Μονωτικά Υλικά, Συστήματα Ξηρής Δόμησης – Χωρίσματα – Ψευδοροφές

slide02
slide06
slide04

Υλικά Σφράγισης Αρμών

στις κατηγορίες: Επισκευαστικά - Τσιμεντοειδή - Κόλλες - Ρητίνες - Σφαγιστικά

1.HYPERSEAL ® -2K-F

image019Το HYPERSEAL ® -2Κ-F είναι υψηλής ποιότητας πολυουρεθνική μαστίχα δυο συστατικών ιδανική για μεγάλους οριζόντιους αρμούς. Είναι ένα ισχυρό σφραγιστικό, στεγανωτικό υλικό το οποίο μετά τον πολυμερισμό παράγει ισχυρό λάστιχο με εξαιρετικές αντοχές στις καιρικές συνθήκες και εύρος θερμοκρασιακών μεταβολών.

Το HYPERSEAL ® -2K-F χρησιμοποιείται ως σφραγιστικό-συγκολλητικό σε:

  • Μεγάλους αρμούς κατασκευαστικούς
  • Δεξαμενές νερού
  • Αρδευτικών διωρύγων
  • Αρμούς διαδρόμων αεροδρομίου

Περισσότερες πληροφορίες: HYPERSEAL ® -2K-F

2.HYPERSEAL®-25LM-S

image010Το HYPERSEAL®-25LM-S είναι καινοτόμος πολυουρεθανική μαστίχη για σφράγιση αρμών συστολής διαστολής. Περιέχει τεχνολογία πολυουρεθάνης σε συνδυασμό με υβριδική τεχνολογία οπότε και προκύπτει μαστίχη με εξαιρετικές ικανότητες.

Πολυμερίζεται μέσω αντίδρασης με την υγρασία της ατμόσφαιρας και παράγει μαστίχη με χαμηλό μέτρο ελαστικότητας (50% joint movement accommodation factor) με άριστη πρόσφυση σε υποστρώματα παραδοσιακά δύσκολα για πολυουρεθάνη, όπως γυαλί, αλουμίνιο, πολυκαρβονικά, κτλ. Επιπλέον, το υλικό έχει τροποποιηθεί ώστε να έχει εξώθηση πανομοιότυπη με αυτό των υβριδικών και MS σφραγιστικών.

Η εξώθηση και εφαρμογή της μαστίχης παραμένουν το ίδιο εύκολες ανεξάρτητα με τις κλιματικές συνθήκες οπότε η μαστίχη έχει εύκολη χρήση ακόμα και κατά τους χειμερινούς μήνες σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Περισσότερες πληροφορίες: HYPERSEAL®-25LM-S